Console remains visible?

Use this forum if you found a bug.
Post Reply
eolesen
Posts: 56
Joined: 28 Feb 2021, 02:39
When running version 0.7.002, there's a black DOS looking console box that launches with the .EXE and remains visible after the menu and editor windows render. I've never seen this in version 0.6.x

Is this the console?... I have ConsoleOutput = false declared in Settings.txt

User avatar
Goku
Site Admin
Posts: 363
Joined: 15 Jan 2019, 18:10
Location: Poland
Contact:
It's build using a different temporary computer, probably something is wrong in configuration that causes terminal to show.

Kapitaen13
Posts: 46
Joined: 16 Jan 2019, 15:21
This window exists since TSRE5_v0.699.1

Image

Archimage
Posts: 118
Joined: 19 Feb 2019, 12:17
Have the same console window. It exists even if i delete and reload the settings file.

Post Reply